Hello-sziraczkivill.hu

Elektromos autó

Elektromos autó

Ahogy egyre elérhetőbbé válik az elektromos autó a piacon, annál többen vásárolnak megújuló energiával működő gépjárműveket. Az utóbbi időben több autó tulajdonos keresett meg minket azzal, hogy otthon szeretné tölteni saját elektromos autóját, és szüksége lenne egy csatlakozó aljzatra, amiről a gépjárművet tölteni lehet.

A töltésről az alábbi lényeges dolgokkal szükséges tisztában lenni:

Elsősorban FONTOS hogy töltéshez a csatlakozó aljzat stabilan tudja a gyártó által előírt teljesítményt biztosítani, akár 6-8 órán keresztül.

Másodsorban FONTOS ellátni az áramkört “B” típusú áramvédő-kapcsolóval, ami jelenleg 10x drágább, mint a hagyományos “A” típusú.

Végül, FONTOS a koordinált túlfeszültség védelem, ami szintén az áramkört, ezáltal a gépjárművet védi az esetleges túlfeszültségtől.

Összegezve: Az elektromos autók otthoni töltéséhez nem elegendő a hagyományos védelmi eszközök biztosítása/beszerelése, ami által jelentősen drágábbá válik a kivitelezés anyagköltsége.

#sziraczkivill #villanyszereles #elektromosauto

Hello-sziraczkivill.hu

Hőkamerás ellenőrzés

A hőkamerás ellenőrzés segítségével egyszerűen, és könnyedén kiszürhetőek a kötési, illetve csatlakozási hibák. Csatlakozási hibák: Nem megfelelő nyomatékkal meghúzott csavar. Elavult csatlakozási

Hello-sziraczkivill.hu

Ipari elosztó

Túl sok a megrendelt elosztó? Esetleg nincs kapacitás a gyártáshoz? Villamos terv alapján a kivitelezést, és természetesen a hozzá tartozó dokumentációkat is

Hello-sziraczkivill.hu

Rezsicsökkentés

#rezsicsökkentés Elektromos árammal üzemel a fűtés? Split klímád vagy hőszivattyús rendszered van? Kétségbe vagy esve az új energia árak miatt? A megoldás: